FAQ

En el cas de nens i adolescents, utilitzem llibres que corresponen com a mínim a un curs més que el que fan a l’escola o l’institut. L’objectiu de l’acadèmia és que els alumnes avancin i millorin els seu nivell d’anglès. Amb els llibres que fem servir treballem totes les competències d’un idioma: gramàtica, lectura, redacció, comprensió i expressió oral. Ens enfoquem molt a treballar la gramàtica, ja que creiem que sovint hi ha una mancança de base gramatical quan els alumnes arriben a l’institut. Tot i això, les classes són eminentment comunicatives, ja que a més dels llibres fem moltes activitats com ara jocs, treballs en parella o senzillament converses amb el professor en anglès. Sempre tenim professors nadius i titulats per ensenyar i tenim una política de parlar només en anglès a les classes, tant els professors com els alumnes.

En el cas dels adults, també utilitzem llibres a les classes en grup i només parlem anglès. Els motius que porten a un adult a estudiar anglès són diversos: fer un exàmen oficial, per motius professionals o laborals, per viatjar o, simplement, perquè volen millorar el seu nivell. Per això també oferim classes particulars per adults, si necessiten un anglès més concret i especialitzat per sectors o si volen centrar-se en practicar conversa.

Sempre fem grups de màxim 6 alumnes, ja siguin nens, joves o adults.

Tots els professors d’Anglès a la Carta són angloparlants nadius i, a més, titulats per ensenyar anglès com a llengua estrangera.

Normalment fem una sessió d’1 hora i mitja a la setmana. Com que els grups són molt reduïts, hem comprovat que els alumnes progressen molt bé així. En el cas de les classe particulars, fem les hores que l’alumne ens demana.

Els nostres cursos d’anglès equivalen a un curs escolar i duren de setembre a juny. El mes de juliol també oferim cursos intensius.

Sí, som centre reconegut per a la preparació dels títols de Cambridge (KET, PET, FCE, CAE , CPE ) i tenim molt bons resultats cada any. El nostre objectiu és que tots els joves obtinguin el FCE (nivell B2) abans d’acabar el batxillerat. També preparem per IELTS i TOEFL.

El millor moment per sol·licitar informació sobre els cursos que comencen al setembre és al març. Recomanem fer la inscripció amb molts mesos d’antelació perquè com que fem grups molt reduïts sempre ho tenim molt ple i, fins i tot, amb llistes d’espera que poden arribar a l’any.