Nens i adolescents

classes per nens - angles a la carta

Els nostres alumnes de primària y ESO normalment venen a la nostra acadèmia d’anglès a fer classe un dia a la setmana y fan 1 hora i mitja d’anglès amb professors sempre nadius i titulats.

Acadèmia d’anglès per a nens i adolescents a Figueres

A la nostra acadèmia, tenim una política de només anglès a les classes, de manera que els alumnes s’acostumen a escoltar i parlar l’idioma amb angloparlants. Els nens s’han de comunicar amb el professor i amb els seus companys sempre en anglès. Aquest temps de contacte en grups petits és molt valuós per l’augment de la confiança, i molt sovint és l’única oportunitat que tenen per practicar l’anglès.

Classes d’anglès personalitzades

El nivell d’instrucció de la nostra acadèmia és alt – utilitzem llibres de text que són almenys 1 any acadèmic més que el que estan fent a l’escola. El sistema funciona gràcies a la nostra política de tenir només 5 alumnes per grup, de manera que les classes són molt personalitzades, i tots els estudiants poden rebre atenció individual per part del professor. Els cursos segueixen un currículum progressiu que desenvolupa totes les àrees de l’idioma – gramàtica, vocabulari, comprensió oral, lectura, redacció i conversa – amb l’èmfasi sempre en l’aspecte comunicatiu de la llengua.

L’objectiu és que els estudiants surtin de l’escola amb un nivell d’anglès que els hi aportarà moltes més oportunitats per al seu futur.

Tots els estudiants tenen deures per fer cada setmana, i tan els deures com l’assistència son controlats. Al final de cada trimestre els pares reben un informe que detalla el progrés de l’alumne i dóna recomanacions per a la seva millora.

classes per nens2 - angles a la carta

Educació Secundària (ESO) / Exàmens oficials d’anglès

Tenint en compte que la majoria dels nostres estudiants de secundària han estat amb nosaltres des de primària, han de tenir prou coneixement d’anglès per començar a preparar exàmens oficials. Preparem als estudiants pels exàmens de Cambridge (KET , PET , FCE , CAE , CPE), així com per altres títols (TOEFL/IELTS etc). L’ objectiu és que els estudiants hagin assolit el nivell B2 (FCE) abans de començar la universitat.
Any rere any, comptem amb una excel•lent taxa d’aprovació per a tots els exàmens oficials d’anglès.

classes per nens3 - angles a la carta